Duna–parti éttermünk a hagyományos, magyar ételek mellett nemzetközi kulináris finomságokkal, mindig friss, minőségi alapanyagokból készült ételkülönlegességekkel várja kedves vendégeinket. A dunai panorámás terasznak és a látványkonyhás grillkertnek köszönhetően vendégeink egy teljesen új világban élvezhetik a varázslatos nyáresti vacsorákat.

Dunára néző a’ la carte éttermünk a szekszárdi Bodri pincészet és a mátrai Dubicz borászat teljes választékát kínálja a borkedvelők számára.

Kávéinkhoz a szekszárdi „A Kávé Háza” biztosítja a különleges pörkölésű kávékat, melyek Etiópiából, Costa Ricából és Olaszországból származnak. A Café Carraro Don Cortez white blend kávéja mellett egy magaslati, vulkanikus vidékről származó, etióp Lucky Cap nevű kávékülönlegességet kínálunk.

Duna Garden Étterem és terasz

A Duna Garden Hotelhez tartozik egy saját jachtkikötő, mely közvetlenül a szálloda előtti vízfelületen különböző méretű, víz-, villany- és kábelcsatlakozási lehetőséget kínáló kikötőhelyekkel várja a hajósokat. Grillteraszunk, kertünk és kikötőnk egyedi programok helyszíneként természetesen üzleti helyszínéül is szolgálhat.

Morning Brunch

A reggeli a nap legfontosabb étkezése. Egy jó reggeli tettekre sarkall!

Reggeliző asztal mellett születnek a friss, alkotó gondolatok, a tökéletes reggeli elégedettséggel tölt el és inspirál!

2019. 07.01-től elindult a Duna Garden Morning Brunch!

Legyen szó üzleti reggeliről, vagy ráérős, laza kávé kortyolgatós napkezdésről fantasztikus dunai panorámával, a Duna Garden mindkettőre szolgál alternatívával!

Gyere és kezdd nálunk a napot, az isteni reggelit mi biztosítjuk hozzá!

Must have – Sunday Brunch a Duna Gardenben!

Vasárnaponként igazi gasztro élménnyel várjuk vendégeinket! Ízek, színek, textúrák! Szabó Zsolt Séf ezen vezérfonal mentén állítja össze a vasárnapi ebéd menüt. Kulcsszerep jut a szezonalitásnak, friss minőségi alapanyagoknak! Ha valami újra, formabontóra vágyik, várjuk minden vasárnap 12-15 óráig!

A gasztro élmény mellett a Duna Garden gyönyörű, hatalmas, közvetlen vízparti terasza fantasztikus kilátást nyújt a Kis Dunára. Élvezze a madárdalt, a vízparti panorámát, kapcsolódjon ki családjával elegáns környezetben! Gyermekek 12 év alatt fél áron fogyaszthatnak. Előzetes asztalfoglalás ajánlott!

Foglaljon asztalt pár kattintással!

Duna Garden gasztronómia

Étlap letöltés

Válogasson ételeink és italaink között!

Megnyitom
Duna Garden kínálat

Aktuális ajánlatok

Találja meg kedvenc fogásait, és kóstolja meg különlegességeinket!

Megnyitom
Duna Garden szórakozás

Szórakozás

Jöjjön el következő rendezvényeinkre!

Megnyitom
Duna Garden különterem

Rendezvényhelyszín

Szerezzen feledhetetlen pillanatokat mindenkinek!

Megnyitom