Skip to main content

Ízletes brunch

Csodálatos környezetben várjuk reggelizni vagy bruncholni kívánó vendégeinket, minden nap 6:45-12:00-ig. A reggeli a nap legfontosabb része, így mi finom ételekkel, italokkal és széles pezsgőválasztékkal készülünk a hozzánk látogatóknak. Családi, baráti vagy akár üzleti alkalmakra 10 fős különtermünk is rendelkezésre áll, kivetítővel. Rendelje meg előre reggeli menüjét és nyűgözze le brunch partnerét! Foglaljon online vagy a
 +36 30 160 7103 telefonszámon!

A’ la carte étterem

Elegáns, Duna-parti éttermünk a hagyományos, magyar ételek és nemzetközi konyha egyedi, saját, markáns stílusú megjelenítését tűzte zászlajára. Séfünk álmának elengedhetetlen tartozékai, a  modern technológiák használata egyszerűbb formában, valamint látványosan tálalt ételek, a harmonikus és otthonos ízek és nem utolsó sorban a jó ár-érték arány.

Konyhánk kötelező elemei közé tartozik a nagyon jó minőségű alapanyagok használata. Együttműködésben hazai termelőkkel nagy hangsúlyt fektetünk a frissességre, vegyszermentességre.
Filozófiánk: Jó alapanyagokból, frissen, sallangmentesen.

Konyhánkban hagyományos üstben fő a házi barack és szilva lekvár, konyhakertünkben fűszernövények nőnek.

Dunára néző a’ la carte éttermünkben a szekszárdi Bodri pincészet és a mátrai Dubicz borászat teljes szortimentje megtalálható, igazi csemegeként szolgálva a bort értő és szerető közönségnek.

Kávéinkhoz a szekszárdi “ Kávé Háza” biztosítja a különleges pörkölésű kávékat, melyek Costa Ricából és Olaszországból származnak.

Reggeli étlap

Válogasson reggeli ételeink között!

Étlap

Válogasson ételeink között!

Itallap

Válogasson ital ajánlataink között!

Koktéllap

Válogasson koktéljaink között!

Foglaljon asztalt pár kattintással!

Asztalfoglalás