Elegáns, Duna-parti éttermünk a hagyományos, magyar ételek és nemzetközi konyha egyedi, saját, markáns stílusú megjelenítését tűzte zászlajára. Séfünk álmának elengedhetetlen tartozékai, a modern technológiák használata egyszerűbb formában, valamint látványosan tálalt ételek, a harmonikus és otthonos ízek és nem utolsó sorban a jó ár-érték arány.
Konyhánk kötelező elemei közé tartozik a nagyon jó minőségű alapanyagok használata. Együttműködésben hazai termelőkkel nagy hangsúlyt fektetünk a frissességre, vegyszermentességre.
Filozófiánk: Jó alapanyagokból, frissen, sallangmentesen.
Konyhánkban hagyományos üstben fő a házi barack és szilva lekvár, konyhakertünkben fűszernövények nőnek.
Dunára néző a’ la carte éttermünkben a szekszárdi Bodri pincészet és a mátrai Dubicz borászat teljes szortimentje megtalálható, igazi csemegeként szolgálva a bort értő és szerető közönségnek.
Kávéinkhoz a szekszárdi “ Kávé Háza” biztosítja a különleges pörkölésű kávékat, melyek Costa Ricából és Olaszországból származnak.