Duna-parti feltöltődés
A közvetlenül a Duna Garden szomszédságában épült Pestszenterzsébeti Jódos-Sós Gyógyfürdő és Strandfürdő Budapest egyetlen jódos-sós vizű élményközpontjaként páratlan lehetőséget kínál az aktív és passzív kikapcsolódásra, gyógyulásra és sportolásra vágyóknak. Gyógyvizű és wellness medencék, finn szaunák, kombinált sósinfraszaunák, gőzkabinok és pihenőhelyiségek is helyet kaptak a fedett, török stílusú kupolás épületben, ahol különböző masszázsok, testkezelések várják a testben és lélekben megújulni vágyókat.

Duna-parti aktív pihenés
Fekvésének köszönhetően a Duna Garden eszményi kiindulási pontja lehet a vízi sportok szerelmeseinek is. A Duna közelsége miatt sokan és rendszeresen hódolnak nálunk az olyan népszerű, csoportos sportoknak, mint a sárkányhajózás, népszerű állomása és kiinduló pontja vagyunk evezős túráknak. Kora tavasztól késő őszig vendégeink részt vehetnek borkóstolókon is.

Duna Garden panoráma

Foglaljon asztalt pár kattintással!

Jöjjön el következő programunkra!

A DG Retro Party sikerén felbuzdulva rendezzük meg 2019.08.02-án a DUNA GARDEN RETRO PIKNIKET!
18 órai kezdettel várjuk a különleges élmények és a retro zene kedvelőit egy fergeteges piknikre a Duna Gardenbe!

A rendezvény zenei felelőse Arató András, aki Video Disco-jával és retro slágerekkel ismét zenés időutazásra invitál a 80-as, 90-es évekbe.
Az est által kínált zenei élmény mellett különlegességként vendégeinket finomságokkal megtöltött piknik kosarakkal várjuk, melyek tartalmát a a Duna partján a fűben heverészve, borozgatva, csillagokat számlálva lehet elfogyasztani.
A jó hangulatot és a retro varázst fokozandó lesz fröccs terasz, vattacukor, látvány grill.
A piknik gasztrofelelőse Séfünk, Szabó Zsolt, aki látványkonyhánkban ínycsiklandó grillezett húsokkal kényezteti az érzékeket.

Részvételi díj: 4.200 Ft/fő, mely tartalmazza a zenei élményt, a finomságokkal megtöltött piknik kosarat, és a vattacukrot

Az esemény 18-01- óráig kerül megrendezésre.

Különleges hangulatú piknikünkre 150 vendéget várunk. Az esemény jellege miatt előfoglalás szükséges, melyet az alábbi elérhetőségeken lehet megtenni:
A helyszínen, a Duna Garden Étterem és Szálloda, 1203 Budapest, Vízisport u. 12-18 szám alatt, e-mailen: info@dunagarden.hu-n, Facebookon és Instán, valamint a 0630/160-7103-as telefonszámon.