Duna-parti feltöltődés
A közvetlenül a Duna Garden szomszédságában épült Pestszenterzsébeti Jódos-Sós Gyógyfürdő és Strandfürdő Budapest egyetlen jódos-sós vizű élményközpontjaként páratlan lehetőséget kínál az aktív és passzív kikapcsolódásra, gyógyulásra és sportolásra vágyóknak. Gyógyvizű és wellness medencék, finn szaunák, kombinált sósinfraszaunák, gőzkabinok és pihenőhelyiségek is helyet kaptak a fedett, török stílusú kupolás épületben, ahol különböző masszázsok, testkezelések várják a testben és lélekben megújulni vágyókat.

Duna-parti aktív pihenés
Fekvésének köszönhetően a Duna Garden eszményi kiindulási pontja lehet a vízi sportok szerelmeseinek is. A Duna közelsége miatt sokan és rendszeresen hódolnak nálunk az olyan népszerű, csoportos sportoknak, mint a sárkányhajózás, népszerű állomása és kiinduló pontja vagyunk evezős túráknak. Kora tavasztól késő őszig vendégeink részt vehetnek borkóstolókon is.

Duna Garden panoráma

Foglaljon asztalt pár kattintással!

Pszichológiai előadás: Pánikbetegség okai és hatékony kezelése 

Mit jelent pontosan a pánikbetegség? Milyen más problémákkal lehet összekeverni? Milyen okokra vezethető vissza? Milyen technikákkal lehet átvészelni a rohamokat, csökkenteni a tüneteket? Hogyan lehet teljesen meggyógyulni? Milyen hatékony pszichológiai kezelési módszerek vannak?
Mindezekről szó lesz az előadásban, illetve számos példát osztunk meg, akiknek segítséggel sikerült már meggyógyulnia. Valamint a helyszínen megmutatunk pár olyan technikát, amelyet a mindennapokban használni tudsz.
Előadók:
Andrási Betty, pszichológus
Bercsényi Zoltán, hipnoterapeuta

2020. április 4. 10:00 Belépő díj: 2000 Ft

Last minute Esküvő