Duna-parti feltöltődés
A közvetlenül a Duna Garden szomszédságában épült Pestszenterzsébeti Jódos-Sós Gyógyfürdő és Strandfürdő Budapest egyetlen jódos-sós vizű élményközpontjaként páratlan lehetőséget kínál az aktív és passzív kikapcsolódásra, gyógyulásra és sportolásra vágyóknak. Gyógyvizű és wellness medencék, finn szaunák, kombinált sósinfraszaunák, gőzkabinok és pihenőhelyiségek is helyet kaptak a fedett, török stílusú kupolás épületben, ahol különböző masszázsok, testkezelések várják a testben és lélekben megújulni vágyókat.

Duna-parti aktív pihenés
Fekvésének köszönhetően a Duna Garden eszményi kiindulási pontja lehet a vízi sportok szerelmeseinek is. A Duna közelsége miatt sokan és rendszeresen hódolnak nálunk az olyan népszerű, csoportos sportoknak, mint a sárkányhajózás, népszerű állomása és kiinduló pontja vagyunk evezős túráknak. Kora tavasztól késő őszig vendégeink részt vehetnek borkóstolókon is.

Duna Garden panoráma

Foglaljon asztalt pár kattintással!

Halloween Retro Party a Duna Gardenben!

Október 26-án 19:00 órai kezdettel légy részese az év legrémisztőbb estéjének! A Duna Gardenben már hagyománnyá vált Retro Partyk hangulata vár rád! Hangulatfelelős: ARATÓ ANDRÁS! VIDEO DISCO a 80-as, 90-es évek slágereivel! Gyere a buliba vérfagyasztó Halloween jelmezben.
A legötletesebb jelmezt díjazzuk!
Séfünk erre az alkalomra kreált Retro menüje:
– Jókai bab velouté
– Sült oldalas chilis édesburgonya pürével
A belépő 4.900 Ft/fő
A belépő tartalmazza: a zenei élményt, Retro menüt, fejenként 1 db fröccs kupont!
Jelmez viselése természetesen nem kötelező, csak ajánlott
Jelentkezéseket az info@dunagarden.hu -n, Facebookon, Instán, valamint a 0630/160-7090-es telefonszámon várjuk!
A résztvevők száma lilmitált, ne habozz, jelentkezz most, ha nem akarsz lemaradni egy fergeteges buliról!